hoe staan we ervoor.jpg
 

ONDERNEEM ACTIE

Help ons slagen!

SCHENKING ZONDER FISCAAL ATTEST

Als je graag geld wil schenken en je wil niets in ruil, dan kan je dit eenvoudig doen door het bedrag van je keuze te storten op het rekeningnummer van de vzw JAO:

• Bedrag: ….. EUR • Rekeningnummer: BE22 9733 9308 4147 • Mededeling: Gift aan vzw JAO vanwege [je voornaam en naam]

We zouden je ontzettend dankbaar zijn!

SCHENKING MET FISCAAL ATTEST

Als kleine vzw mogen we zelf geen fiscale attesten uitschrijven. Wel hebben we een overeenkomst gesloten met Scouts & Gidsen Vlaanderen. Deze vereniging schrijft wel een fiscaal attest uit voor elke gift vanaf 40 EUR. Dit fiscaal attest kan je dan bij je belastingen voegen.
HOE? 
Doe een storting van een bedrag (min. €40) op het rekeningnummer van Scouts & Gidsen Vlaanderen BE55 4096 5041 4144 met volgende mededeling : GIFT FAG 5-393 BOUW LOKALEN OETINGEN

We zouden je ontzettend dankbaar zijn!

CROWDFUNDING

Doe via een doneerplatform een donatie!  Elk bedrag,groot of klein, maakt een verschil! 
Klik op onderstaande knop om naar het platform doorverwezen te worden!

VRIJWILLIGERSWERK

Indien je interesse hebt om als vrijwilliger mee te helpen aan ons project hetzij met uw handen hetzij met organisatorische kwaliteiten, kan je ons steeds vrijblijvend contacteren!

ONZE JAARLIJKSE VERKOOP

Jaarlijks verkopen we kalenders met foto's van jong & oud in het kader van Scouts Aurora Oetingen. Wij plukken ook jaarlijks appels die we daarna omtoveren tot heerlijk appelsap. Ook onze brouwkunsten hebben gezorgd voor een eigen bier 'Blauwe Das'.

KOOP ONLINE!

Trooper is een website die samenwerkt met vele online shops. Indien je via onze trooper-pagina naar deze webshop gaat en een aankoop doet, gaat er een kleine comissie naar onze vereniging! Voor jou zonder extra kost, voor ons weer een klein duwtje in de rug! We hebben hiermee al  €1850 binnengehaald, het loont dus zeker de moeite!

SPONSOR ONZE VERENIGING MET UW BEDRIJF!

Wij kunnen al rekenen op veel steun van onze sponsors, echter zoeken we steeds naar nieuwelingen! Geïnteresseerd? Klik dan zeker op de knop!